top-left

DESTINE CELEBRE cu Aurelian Preda. Interpretul din spatele scenei Email

aurelian-preda

Emisiunea "Destine celebre" este o emisiune dedicata publicului telespectator indiferent de varsta, o emisiune care dincolo de sfera artistica se vrea si o incercare de ridicare a unui colt al cortinei vietii personale a interpretului.


Etapele importante ale vietii artistului sunt scoase la lumina prin intrebari dibace puse de realizatorul emisiunii.Ne vom intoarce in timp prin imagini vechi in copilaria si adolescenta artistului, impletindu-le armonios cu muzica.

 

Dupa o scurta familiarizare cu locul si atmosfera in care traieste si sedezvolta artistul, realizatorul intra in subiectul propriu-zis al emisiunii: derularea momentelor importante ale vietii.

Astfel, cunoastem parintii, fratii, atmosfera copilariei artistului, precum si traiectoria cantecului popular,urmat de acesta.

Imagini inedite din viata personala vor completa sirul de premii si distinctii.

Curiozitatea telespectatorilor va fi satisfacuta prin scoaterea la iveala a unor detalii picante din viata personala a interpretului.

 

Traditiile si obiceiurile locului vor fi imbinate cu parerile si concluziile trase de artist.

De asemenea, suntem introdusi in atmosfera unor timpuri trecute prin clipuri vechi ale modelelor artistilor.

Uneori sunt promovate si voci tinere pe care interpretul le considera demne de luat in seama.

 

Sunt date definitii diverse ale scenei, ale cantecului popular, ale costumului popular, iar interpretul este surprins in ipostaze neobisnuite publicului larg: in cadru spiritual,gatind, facand curatenie etc.

 

Tot in cadrul emisiunii cunoastem si familia artistului, obiceiurile si preucuparile de zi cu zi. Telespectatorii cunosc cu aceasta ocazie si proiectele de viitor ale artistului.

Emisiunea este structurata sub forma unei discutii amicale si va decurge dupa un sir de intrebari stabilite dinainte sau cerute de evoulutia discutiei.

 

Producator: CORNELIA DUTA
Realizator si prezentator: AURELIAN PREDA

 

Comentarii   

 
#109 Guest 29-06-2014 13:59
find banatean pot spune ca azi 29/06/2014 la emisiunea destie celebre a fost ales cu adevarat un mare artist PETRICA MOISE .............Me rita toata lauda
Citat
 
 
#108 mihaela 02-02-2014 15:09
LA MULTI ANI , SI TINETI-O TOT ASA . ESTE O EMISIUNE FOARTE FRUMOASA.
Citat
 
 
#107 mihaela 02-02-2014 15:02
IN PRIMUL RAND DORESC SA VA FELICIT SI SA VA UREZ UN SINCER LA MULTI ANI PENTRU IMPLINIREA FRUMOASEI VIRSTE DE 44 ANI. TINETI-O TOT ASA , CA CEA CE FACETI E MAI MULT DECIT SUPER.
Citat
 
 
#106 Maria Iovanovicii 26-01-2014 17:32
Buna ziua,
Sunt o admiratoare a emisiunii "Destine Celebre" si a D-nului Aurelia Preda, Felicitari pentru frumoasele emisiuni! As dori sa o aveti invitata la aceasta emisiune pe celebra cantareata Lucretia Ciobana. Va mulumesc, si emisiuni cat mai multe si la fel de buna?
Citat
 
 
#105 Sandy 23-01-2014 16:41
Buna ziua
Draga Aurelian imi plac emisiunile tale si iti dosresc success daca vor mai avea loc pe viitor bineinteles daca va mai avea finante postul. Dar sunt tare mahnita ca a dat o afara pe Roxana Vasniuc care sincer pentru ea mai uitam la Etno. imi pare nespus de ea.....o iubesc ca pe copilul meu. De ce nu a lasat o macar sa vb in direct cu telespectatorii la dedicatii. Sa le fie rusine...noul manager este un om de nimic....daca o lasa pe Bahmu ridica postul printere primele 5 nu 10. Pacat...fara cuvinte
Citat
 
 
#104 icamiroi 23-01-2014 14:19
Aurelian tot ceea ce faci e tezaur te iubim
Citat
 
 
#103 stoichia gura teghii 08-12-2013 16:39
A fost o calatorie minunata ,doua ore printre amintiri dragi si cantece frumoase.Artist a Dorina Oprea si-a deschis si usa si fereastra sufletului in aceasta emisiune,deoare ce realizatorul Aurelian Preda cu chipul bland,zambitor, emana bunatate,bucuri e,emotie.Respec t,admiratie pentru iun artist si un realizator minunat.
Citat
 
 
#102 katy 30-11-2013 11:40
Domnule Preda imi plac emisiunile dumneavoastra,s unt de tinuta cu intrebari la tinta si cu un stil personal in a reusii sa scoateti toate momentele vietii placute sau mai putin placute in evidienta.Va doresc sanatate si succes in tot ceea ce faceti si sa nu va opriti cu aceste emisiuni care fac posibil ca sa mai dau si eu pe Etno tv din cand in cand.
Citat
 
 
#101 andreea tunea 25-11-2013 22:07
Cum pot vedea emisiunea cu andreea voica...imi doresc s-o vad.va rog raspundeti-mi!
Citat
 
 
#100 lica 17-11-2013 13:31
Felicitari pentru toate emisiunile sunt superbe
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează