top-left

live-tv

REGULAMENTUL OFICIAL A EMISIUNII "DE LA VOI PENTRU CEI DRAGI"

1.1 Emisiunea ''De de la voi pentru cei dragi",  (denumita in continuare “Emisiune”) este organizata de S.C ETNO FOLCLOR MEDIA S.R.L, cu sediul in sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 2-4-6 Bucuresti, sector 3,  numar de ordine in registrul comertului: J40/905/26.01.2009, CUI RO 25002937,

1.2. Participantii la Emisiune sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial de organizare si desfasurare a acestei Emisiuni (denumit in continuare “Regulamentul”). citeste tot regulamentul


DESTINE CELEBRE

Emisiunea "Destine celebre" este o emisiune dedicata publicului telespectator indiferent de varsta, o emisiune care dincolo de sfera artistica se vrea si o incercare de ridicare a unui colt al cortinei vietii personale a interpretului.

aurelian-fuego-1

Etapele importante ale vietii artistului sunt scoase la lumina prin intrebari dibace puse de realizatorul emisiunii.Ne vom intoarce in timp prin imagini vechi in copilaria si adolescenta artistului, impletindu-le armonios cu muzica.

Dupa o scurta familiarizare cu locul si atmosfera in care traieste si sedezvolta artistul, realizatorul intra in subiectul propriu-zis al emisiunii: derularea momentelor importante ale vietii. (mai mult)

 


 

D'ALE LUI VARU'

varu

O emisiune de divertisment, pentru duminica de la orele 16.00 - 18.30 și în reluare vineri de la 21:00 - 23:30, in care ne propunem sa destindem telespectatorul dupa o saptamana de munca si griji cotidiene.

Emisiunea va cuprinde atat momente de muzica populara de cea mai inalta calitate, aduse in fata publicului prin intermediul artistilor de valoare ai folclorului nostru (Sava Negrean Brudascu, Nicolae Furdui Iancu, Nicoleta Voica etc.), momente coregrafice de exceptie aduse in platou prin intermediul celor mai mari Ansambluri de la noi din tara (Cindrelul Junii Sibiului, Maria Tanase – Craiova, etc.) cat si miniscenete umoristice, oferite de barfitoarele satului Gica si Vergica – doua personaje menite sa sparga momentele muzicale.

DOR, DOR CU MINE CALATOR

dor-cu-mine-calator1

Emisiunea DOR, DOR, CU MINE CĂLĂTOR , vă va purta prin toate zonele etnofolclorice ale tării, o emisiune pentru sufletul dumneavoastră.

Emisiunea va câştiga inimile telespectatorilor prin programul variat folcloric de mare calitate, pe care-l propune.

Artiști renumiți, debutanți sau doar iubitori ai cântecului popular se vor întâlni pentru dumneavoastră într-un program plin de bună dispoziție.

Urmăriți de luni pana vineri între orele 18:00 - 19:00 și în reluare de marâi până duminică între orele 00:00 - 01:00, emisiunea DOR, DOR, CU MINE CĂLĂTOR cu Lorenna, Adina Roșca și Silvia Semeniuc.

Doar la ETNO TV găsiți muzica dumneavoastră preferată!

 

SANATATE INAINTE DE TOATE

sanatate-inainte-de-toate-4

"Sanatate inainte de toate" este o emisiune medicala si isi propune sa informeze publicul larg asupra tuturor problemelor de sanatate.

In cadrul emisiunii sunt invitati medici specialisti din toate ramurile medicale care satisfac cerintele tuturor telespectatorilor nostri.

Emisiunea este structurata pe doua parti, astfel: in prima parte a emisiunii sunt invitati doctori din medicina clasica, care vor dezbate timp de 20 minute diferite probleme medicale, incercand sa dea solutii, metode de tratament etc.

In cea de-a doua parte, vor fi invitati in platou specialisti din medicina naturista, care vor totodata sa isi promoveze produsele, incercand sa vina in ajutorul medicinii clasice cu remedii naturiste.

Timpul alocat celei de-a doua parti este de 30 minute. 

Drag mi-i cantul romanesc Email

drag-mii-cantul-romanesc

Cea mai bună cale de a promova folclorul românesc este de a aduce în fața publicului tinere vedete ale genului, prezentate de către Mari Niculae, Adriana Stefan, Silvia Semeniuc si Adina Rosca.

Telespectatorii Etno TV le pot trimite dedicatii muzcale si mesaje la nr de sms 1203.


 

Comentarii   

 
#185 Aly Lupu 18-01-2015 19:09
Buna ziua as vrea pt bunicaa mea ce implineste maine 60de ani o melodie cu Matu stoian multumesc mult
Citat
 
 
#184 Aly Lupu 18-01-2015 19:07
Buna ziua as vrea daca se poate o dedicație pt bunica mea ce implineste60 de ani astăzi o melodie cu Matu Stoian -cu căruță ca multumesc din inima:*
Citat
 
 
#183 Loredana 30-01-2014 19:18
Buna seara Etno Tv as dori o melodie pentru mama mea care inplineste astazi frumoasa varsta de 40 de ani...Doresc melodia lui Ion Paladi "Mama mea icoana sfanta" din partea fetelor ei Marina si Laura
Citat
 
 
#182 carmen 28-01-2014 21:18
Buna seara as vrea sa dedic o melodie parintilor mei Costel si Elena (din satul cogeasca ) cu Adriana Antoni a zis tata catre mine . Le urez sanatate si vreau in primul rand sa le multumesc pentru tot ce au facut si ce fac pentru mine ! multumesc frumos .
Citat
 
 
#181 daniela 23-01-2014 10:02
buna ziua, as dori si eu melodia lu Eugenia Filip-Prin cate am trecut noi pentru mama mea Aurora si tatal meu Dan din Navodari....va multumesc
Citat
 
 
#180 Ghita Vasilica 26-12-2013 15:07
As dori o melodie interpretata de Nicu Paleru pentru mama mea si pentru prietena ei din Batesti , Prahova.
Citat
 
 
#179 Ghita Vasilica 26-12-2013 14:58
Buna ziua !De la Luminita pentru soacra ei , o melodie interpretata de Aurelian Preda.
Citat
 
 
#178 cretu gabriel 25-12-2013 15:27
din partea familiei cretu doresc sa urez pe aceasta cale la multi ani tuturor care sunt la masa Si ascultam etno
Citat
 
 
#177 cretu gabriel 25-12-2013 15:22
as dori sa va urez pe aceasta cale un craciun fericit la multi multi ani si daca se poate urmatoarea melodie o dedic iubitei mele soţii cristina mirabela multumesc din suflet
Citat
 
 
#176 nicolae 01-12-2013 09:54
buna dimineata ROMANIA.doresc sa dedic melodia lui VETA BIRIS DACA- AM PLECAT ARDEAL DIN TINE ....PENTRU toti maghiari din ROMANIA. nu sunt rasist !dar dar vreau ca si maghiari sa se bucure de ziua tarii in care traiesc.
Citat
 
 
#175 Razvan Stefancu 29-11-2013 21:05
Aș dori o melodie pentru parintii mei foarte dragi ii iubesc foarte mult .
Citat
 
 
#174 Diana 28-09-2013 13:10
Am dori,, daca se poate -Adriana Antoni-"Dorul de copilarie"
Citat
 
 
#173 Diana 28-09-2013 13:07
La multi ani! pentru Robert- din partea parintilor ,a surioarei Alessia si a bunicilor (special de la mamaia Mimi)
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

etno-title

Televiziunea ETNO TV vă invită 24 din 24 de ore, să urmăriţi cei mai valoroşi interpreţi ai muzicii populare, valorificând elementele tradiţionale reprezentative ale zonelor ţării. Transmite valorile culturii populare şi artei interpretative din mediul rural şi urban.

Descoperă, sprijină şi promovează creatorii populari de la mic la mare, revitalizând elementele specifice ale culturii tradiţionale.

ETNO TV este poarta deschisă spre lume, împlinirea sufletească care adăposteşte comori neasemuite ale farmecului cântatului şi jocului, mărturii ale spiritualităţii româneşti păstrate vii, nealterate pentru a fi transmise şi generaţiilor viitoare.

banner-sms

Informare de presă

Consiliul Naţional al Audiovizualului a lansat petiţia online „Interesul public mai presus de gustul publicului”.

Scopul acestei petiţii este de a evalua necesitatea îmbunătăţirii unor prevederi ale legislaţiei audiovizualului pentru o definire mai clară a noţiunii de interes public în programele de televiziune şi de radio.

Accesaţi şi semnaţi petiţia la următoarele adrese: http://www.cna.ro sau http://www.petitieonline.ro

Informaţii despre companie

Denumire: ETNO FOLCLOR MEDIA S.R.L.

Domeniu de activitate conform codificării (ordin 337/2007): 6020 – ACTIVITĂŢI DE DIFUZARE A PROGRAMELOR DE TELEVIZIUNE.

Sediul Social: BUCUREŞTI, SECTORUL 3, Şos DUDEŞTI-PANTELIMON nr. 2 - 4 - 6, et. 1, COD POŞTAL 70000.

Număr de ordine în Registrul Comerţului: J40/4513/2002, Cod unic de înregistrare: 14665390

logo-taifasuri

logo-taraftv