X


Pentru a vizualiza postul Etno TV online trebuie sa aveti instalat pluginul Adobe Flash Player si ultima versiune de browser utilizata (Internet explorer 8 sau 9, Mozilla Firefox 9.0, Safari sau Google Chrome).

Pentru a instala Adobe Flash Player, descarcati ultima versiune de aici si urmati pasii pentru instalare.

Live

Cu Varu’ inainte
Difuzare:
DUMINICA:  15:00 - 18:00

Gazda/Gazde:
Varu' Sandel

Producator: Raluca Hideg, raluca.hideg@etno.ro, 0736 502 504
Producator general: Cosmin Man, cosmin.man@etno.ro
Cu Văru Săndel înainte, marşul spre viitor este asigurat, în dragoste de folclor, dans, obicei românesc, glumă cu gust şi invitaţi unul şi unul.

Într-un format original de 140 de minute special gândit pentru după-amiezele de duminică, noua producţie ETNO TV „Cu Văru` înainte!” continuă tradiţia confirmată de-a lungul anilor de cifrele de audienţă publicate de societăţile autorizate de rating TV.

Si inainte era bine, chiar foarte bine ... Dar va fi mai cu mult bine Cu Văru` înainte! O emisiune de divertisment, care trebuie savurata si pe vreme buna si pe vreme rea, in care distractia si buna dispozitie va vor molipsi cu siguranta, „Cu Văru` înainte!” cucerim ...la sigur!

Actorul Alexandru Pop şi-a creat în ani de muncă asiduă şi dedicată propriul personaj: Văru` Săndel, personaj care a crescut aici la Etno TV si a devenit atat de indragit de telespectatori. „Cu Varu' inainte!” propune un show de divertisment plin de umor si muzica de calitate. Invitaţii, numai personalităţi de marcă, vor fi de fiecare dată din regiuni etnografice diferite, încărcaţi cu bagajul de cântece preţioase. Snoavele, trăznăile şi poantele lui Varu' vor asigura o atmosferă molipsitoare de bună dispoziţie.

Emisiune de divertisment şi promovare a valorilor culturii traditionale si a folclorului romanesc

- Cu Varu’ inainte