X


Pentru a vizualiza postul Etno TV online trebuie sa aveti instalat pluginul Adobe Flash Player si ultima versiune de browser utilizata (Internet explorer 8 sau 9, Mozilla Firefox 9.0, Safari sau Google Chrome).

Pentru a instala Adobe Flash Player, descarcati ultima versiune de aici si urmati pasii pentru instalare.

Live

Gala Etno Tv 18 ani
Difuzare:
22 decembrie ora 18.00

Gazda/Gazde:
Niculina Stoican

Producator: Cosmin Man
Producator general: Cosmin Man, cosmin.man@etno.ro
Gala Etno Tv

In data de 22 decembrie sarbatorim majoratul Etno Tv -18 ani de cand acest post si-a castigat un loc in inimile celor care iubesc traditiile si muzica neamului nostru.

Vom sarbatori implinirea celor 18 ani printr-o editie spectaculoasa, o gala a muzicii populare in care cei mai indragiti artisti vor fi premiati pentru tot ce au facut pentru pastrarea traditiilor si intreaga activitate depusa in slujba folclorului nostru.

Va fi o editie maraton cu numeroase momente de colectie in care vom vedea evolutia artistilor in toti acesti ani scursi de la prima zi de emisie a Etno Tv pana in prezent, omagii pentru cei care au parasit scena folclorului poate prea repede si pe care nu ii putem uita, recitaluri live ale unora dintre cei mai iubiti artisti ai momentului dar si multe alte surprize si invitati speciali.

- Gala Etno Tv 18 ani