X


Pentru a vizualiza postul Etno TV online trebuie sa aveti instalat pluginul Adobe Flash Player si ultima versiune de browser utilizata (Internet explorer 8 sau 9, Mozilla Firefox 9.0, Safari sau Google Chrome).

Pentru a instala Adobe Flash Player, descarcati ultima versiune de aici si urmati pasii pentru instalare.

Live

Sanatate inainte de toate
Difuzare:
LUNI - VINERI: 16:30 - 18:00

Gazda/Gazde:
Lacramioara Pralia

Producator: Lacramioara Pralia, lacramioara.pralia@etno.ro, 0736 502 470
Producator general: Cosmin Man, cosmin.man@etno.ro
Ce faci atunci cand ai probleme de sanatate ori doar iti doresti sa fii informat si sa previi imbolnavirile? Studiile au aratat ca, in proportie de peste 60%, romanii prefera sa-si ia tratamentele sau informatiile de la cunoscuti, vecini, rude sau prin telefon de la persoane care au ceva legatura cu actul medical (farmacisti, asistente medicale). Mersul la doctor e o mare problema la romani, 75% dintre pacienti merg la doctor doar in ultima clipa. Este o practica nesanatoasa, astfel incat Etno TV a considerat oportun sa puna la dispozitia telespectatorilor o emisiune care sa explice pe intelesul tuturor, inainte de toate, ce inseamna si cat este de pretioasa sanatatea.

Emisiunea “Sanatate inainte de toate” iti ofera toate informatiile medicale de care ai nevoie. Cei mai buni specialisti invitati in emisiune raspund intrebarilor telespectatorilor si le dau sfaturi despre cum sa se mentina sanatosi, expun probleme care privesc sanatatea, preventia si informarea in legatura cu unele afectiuni.

- Sanatate inainte de toate